The Definitive Guide to کبد چرب غیر الکلی
The Definitive Guide to کبد چرب غیر الکلی
Blog Article
همچنین لیمو خرد شده را به یک بطری یا پارچ آب اضافه کنید و اجازه دهید برای چند ساعت باقی بماند و این آب را در فواصل منظم در طول روز بنوشید.
کبد چرب نوعی بیماری کبدی است که در اثر بزرگ شدن کبد بر اثر تجمع چربی در سلولهای آن بروز پیدا میکند. طبیعتا چربی در کبد هر انسانی وجود دارد؛ اما اگر چربی کبدی بیش از ۵ درصد باشد، فرد مبتلا به کبد چرب خواهد بود. بیماری کبد چرب در دو حالت کبد چرب الکلی و کبد چرب غیر الکلی وجود دارد.
افزودن غذاهای مفید به رژیم غذایی یکی از راه های کنترل بیماری کبد چرب است. با این حال، برای افراد مبتلا به این بیماری نیز به همان اندازه مهم است که از مصرف برخی غذاهای دیگر خودداری کنند یا آن را محدود کنند.
چغندر نیز، یک غذای مفید دیگر برای پاکسازی و بهبود عملکرد کبد است؛ به دلیل اینکه سرشار از فلانوئید گیاهی و بتا کاروتن است، باعث می شود که عملکرد کلی کبد تحریک شود و بهبود یابد.
از مصرف کربوهیدراتهای تصفیه نشده مانند شیرینیجات، برنج سفید، نان سفید و دیگر غلات تصفیهشده خودداری کنید.
چنانچه مبتلا به کبد چرب هستید، لازم است این موارد را در رژیم غذایی خود لحاظ کنید:
لیمو در کاهش انواع چربی خون به ویژه کلسترول و تری گلیسیرید و در نتیجه کاهش چربی کبد مؤثر است.
کبد چرب یکی از عارضههای شایع است کبد چرب متوسط یعنی چه که درمان دارویی ندارد، اما با برخی درمانهای خانگی میتوان آن را برطرف کرد.
جو دوسر: کربوهیدراتهای غلات کامل مانند آرد جو دوسر به بدن انرژی میدهند. محتوای فیبر آنها نیز با ایجاد احساس سیری به کاهش اشتها و وزن کمک میکنند.
از نظر آسیب کبدی میتوان آن را به بخشهای مختلفی تقسیم کرد:
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از صدا و سیما، بهترین میوهها و خوراکیهای طبیعی برای درمان و کنترل کبد چرب درمان فوری کبد چرب با روشهای طبیعی و استفاده از میوهها مزایایی نسبت به مصرف داروها دارد که اصلیترین آنها تقوی سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت در برابر بیماریهاست.
نمونه برداری از کبد (برداشت بخش کوچکی از نمونه بافت کبد) برای تعیین میزان پیشرفت بیماری کبدی در آزمایشگاه پاتولوژی
رادیولوژی در منزل فیزیوتراپی در منزل آمبولانس خصوصی طب سالمندی متخصص داخلی پزشک عمومی متخصص اطفال آزمایشات پزشکی
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.